3 Produse indispensabile pentru eficiență maximă în depozitul tău

29 Jul

Atât timp cât deții un depozit, fie că îl folosești în scop personal sau profesional, află că sunt câteva aspecte esențiale de care trebuie să ții cont. Eficiența și fiabilitatea ar trebui să fie prioritățile tale principale atunci când îți pui la punct spațiul de lucru, așa că în articolul de astăzi, îți vom prezenta 3 produse fără de care organizarea întregului spațiu ar fi ineficientă, mai ales când vine vorba de timpul și efortul depus. 

Stivuitoarele electrice, dispozitivele de ridicat și manevrat și rafturile metalice sunt cele 3 echipamente cheie pentru tine și atelierul tău. Articolele furnizate de Alfa Logistik oferă o calitate excelentă, iar faptul că poți alege dintr-o gamă largă de produse face ca acestea să fie accesibile oricărui buzunar. Rămâi cu noi pentru a afla de ce aceste 3 produse ar trebui sa existe în depozitul tău, pentru a obține randament maxim în operațiunile și sarcinile tale.

Stivuitoare electrice

Vom începe prin a descrie primul utilaj cheie din depozitul tău. Stivuitorul este un vehicul industrial mic, echipat cu o platformă cu furcă hidraulică. Atașamentul poate fi ridicat sau coborât pentru manipularea încărcărilor de dimensiuni și greutăți considerabile, pe distanțe scurte, transformând utilajul într-unul indispensabil pentru orice înseamna intralogistică. Cu ajutorul lizelor electrice, mărfurile pot fi manevrate ușor și în siguranță, reducând timpul și efortul depus și maximizând productivitatea din depozitul tău în mod exponențial. Aceste utilaje pot fi diferite în funcție de varii criterii, cum ar fi: metoda de propulsie, locul unde este întrebuințat sau numărul și tipul accesoriilor (catarg, roți, anvelope). Pentru mai mult informații, te invităm să citești un alt articol de pe blog, care detaliază tot ce trebuie să știi despre stivuitoare.  

via Alfa Logistik

Stivuitoarele electrice și semi-electrice Gutman furnizate de Alfa Logistik, sunt ușor manevrabile, au un consum mic de energie și garantează eficiență maximă în orice context. Aceste electrostivuitoare au o capacitate de 1.000 kg până la 1.600 kg, cu ridicare maximă de până la 5.300 mm. Mai mult decât atât, stivuitoarele Gutman au o durată de viață îndelungată și necesită întreținere minimă.

Dispozitive de manevrat și ridicat

Pe lângă stivuitoarele electrice al cărui rol l-am prezentat mai sus, în orice depozit – personal sau industrial – e nevoie de o gamă largă de echipamente și dispozitive pentru manevrat și ridicat sarcinile de un gabarit semnificativ.

La Alfa Logistik găsești dispozitive speciale pentru a reuși să îți desfășori activitatea în condiții optime, într-un mod eficient și sigur. 

  • Containere basculante 
  • Cupe de excavator pentru stivuitor
  • Cuve de retenție
  • Dispozitive de ridicare butoaie
  • Dispozitive de prindere butoaie
  • Transpaleți pentru butoaie
  • Nacele pentru transport
  • Cârlige de macara
  • Brațe de prindere

Produsele sunt fiabile, profesionale și foarte ușor de utilizat. Aceste echipamente și accesorii pentru ridicat, manevrat și ancorat îți vor ușura considerabil munca, indiferent dacă ești într-un spațiu închis sau pe șantierul de lucru. Pe lângă depozite sau șantiere, aceste produse pot fi utilizate în mai multe tipuri de industrii, atât timp cât e vorba de mutarea obiectelor grele și voluminoase, precum grinzi, boilere, rezervoare sau autoturisme.

via Alfa Logistik

Alfa Logistik îți pune la dispoziție echipamente și utilaje atât pentru sezonul cald, cât și pentru sezonul rece. Plugul de zăpadă este unul dintre produsele cele mai accesate pe timp de iarnă, deoarece lama sa este rezistentă, durabilă și deszăpezește eficient și rapid carosabilul.

Rafturile metalice

Un alt aspect foarte important pe care trebuie să îl iei în considerare într-un astfel de spațiu, se referă la rafturile.de depozitare. Calitatea lor este esențială, în special dacă vor servi drept suport pentru colete de greutăți semnificative sau piese cu un gabarit mare.

Tocmai pentru că funcționalitatea e pe primul loc, îți propunem să optezi pentru rafturi metalice industriale, a căror siguranță este sporită atunci când vine vorba de încărcarea și descărcarea mărfurilor. 

via Alfa Logistik

Produsele sunt fiabile, profesionale și foarte ușor de utilizat. Aceste echipamente și accesorii pentru ridicat, manevrat și ancorat îți vor ușura considerabil munca, indiferent dacă ești într-un spațiu închis sau pe șantierul de lucru. Pe lângă depozite sau șantiere, aceste produse pot fi utilizate în mai multe tipuri de industrii, atât timp cât e vorba de mutarea obiectelor grele și voluminoase, precum grinzi, boilere, rezervoare sau autoturisme.

Concluzie

Produsele mai sus prezentate sunt ideale pentru depozitul tău, dar și pentru atelierul sau spațiul industrial pe care îl deții. Cu un minim de efort și timp depus, productivitatea afacerii tale va fi sporită dacă dispui de rafturi metalice, stivuitoare electrice și dispozitive de manevrat și ridicat. Răsfoiește catalogul online Alfa Logistik pentru calitate și fiabilitate.