Despre noi

Logistica si depozitare de marfuri industriale

Alfa Cluj SRL este o societate romaneasca cu capital privat strain, infiintata in anul 1996. Societatea face parte dintr-un grup de firme specializate in furnizarea de tehnica de incarcare-descarcare si manipulare a marfurilor.
Logistica si depozitare de marfuri industriale. Bandul sub care dulapurile de vestiar si alte produse ce tin de logistica depozitelor, apar pe piata este ALFA LOGISTIK, brand propriu ALFA CLUJ SRL.

Autorizati ISCIR pentru efectuarea de montaje si reparatii

Intrebari Frecvente

Produsele comercializate de noi beneficiaza de o garantie intre 24 si 60 de luni, in functie de produs.

Da, suntem autorizati ISCIR pentru efectuarea de montaje si reparatii pentru stivuitoare, mese si platforme hidraulice. De asemenea, va punem la dispozitie toata documentatia tehnica necesara.

Sigur ca da. Avem nevoie de cateva informatii initiale. Daca este nevoie, un agent de-al nostru se va deplasa la sediul dumneavoastra, pentru o oferta personalizata.

Da, daca se solicita o oferta de pret cu montaj inclus. Echipele noastre va stau la dispozitie.

Avem un department service dedicat, care se va ocupa de problema aparuta. Contact: service@alfa-cluj.ro   / 0264 415 6620752 828 282

Platformele hidraulice pot fi personalizate in functie de nevoile dumneavoastra.

Tehnologia LI-ION este o tehnologie inovativa. Va ofera un timp de incarcare redus si eliminarea lucrarilor de intretinere.

Daca produsul dorit se afla in stocul nostru, il veti primi in 24 de ore.

Spre deosebire de alte companii cu produse similare, Alfa Cluj este in masura sa va ofere un pachet complet de produse si servicii destinate unui depozit. In afara de stivuitoare, transpaleti, rafturi, dulapuri si mese hidraulice, putem veni in ajutorul dumneavoastra cu o oferta vasta de usi industriale, tehnica de andocare, ridicare si manipulare a marfurilor, produse si soluţii pentru reducerea consumului de energie si gestionarea deseurilor.