Despre noi

Logistică și depozitare de mărfuri industriale

Alfa Cluj SRL este o societate romanească cu capital privat străin, înființată în anul 1996. Societatea face parte dintr-un grup de firme specializate în furnizarea de tehnică de încarcare - descărcare și manipulare a mărfurilor.
Logistică și depozitare de mărfuri industriale. ALFA LOGISTIK este brandul sub care apar pe piață dulapurile de vestiar și alte produse care țin de logistica depozitelor, brand propriu ALFA CLUJ SRL.

Autorizați ISCIR pentru efectuarea de montaje și reparații

Întrebări Frecvente

Produsele comercializate de noi beneficiază de o garanție între 24 și 60 de luni, în funcție de produs.

Da, suntem autorizati ISCIR pentru efectuarea de montaje si reparatii pentru stivuitoare, mese si platforme hidraulice. De asemenea, va punem la dispozitie toata documentatia tehnica necesara.

Sigur ca da. Avem nevoie de cateva informatii initiale. Daca este nevoie, un agent de-al nostru se va deplasa la sediul dumneavoastra, pentru o oferta personalizata.

Da, daca se solicita o oferta de pret cu montaj inclus. Echipele noastre va stau la dispozitie.

Avem un department service dedicat, care se va ocupa de problema aparuta. Contact: service@alfa-cluj.ro   / 0264 415 6620752 828 282

Platformele hidraulice pot fi personalizate in functie de nevoile dumneavoastra.

Tehnologia LI-ION este o tehnologie inovativa. Va ofera un timp de incarcare redus si eliminarea lucrarilor de intretinere.

Daca produsul dorit se afla in stocul nostru, il veti primi in 24 de ore.

Spre deosebire de alte companii cu produse similare, Alfa Cluj este in masura sa va ofere un pachet complet de produse si servicii destinate unui depozit. In afara de stivuitoare, transpaleti, rafturi, dulapuri si mese hidraulice, putem veni in ajutorul dumneavoastra cu o oferta vasta de usi industriale, tehnica de andocare, ridicare si manipulare a marfurilor, produse si soluţii pentru reducerea consumului de energie si gestionarea deseurilor.